مشاوره حقوقی رایگان - مستحق للغیر در آمدن ملک

یک واحد دست چندم از تعاونی خریدم و کل ثمن را پرداخت کردم لکن طبق گزارش اصلاحی معلوم شد ملک مستحق للغیر در امده و واحد را از بنده تصرف کردن بنده نیز در دادگاه بدوی دادخواست استرداد و خسارت از یدم ثبت کردم اینک رای دادگاه طبق استعلام از تعاونی مالکیت ثالث ( متصرف ، معارض ) تایید نکرده است و رد به دادخواست بنده داده است و 20 روز مهلت اعتراض داده است . سوالم از محضر شما این است که آیا میتوان قبل از اتمام مهلت تجدید نظر به این رای استناد کرد و یک دادخواست اقدام تحویل مبیع داد؟ سپس در فرصت باقیمانده 20 تجدید نظر ، اعتراض به این رای ثبت کرد ؟ باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده ضامن درک مبیع و خریدار ضامن درک ثمن هستند لذا به استناد ماده 390 و 391 قانون مدنی و رای وحدت رویه 733 و رای وحدت رویه اصلاحیه 811 غرامات به نرخ روز متصور است و می‌بایست به شما پرداخت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با همین عنوانی که فرمودید قابل شکایت است و مجازات آن سنگین است