مشاوره حقوقی رایگان - منع کردن از دیدن خانواده

سلام 18سالمه چند ماهی هست ازدواج کردم شوهر من سر کوچک ترین اشتباه من میگه تا فلان روز نمیگذارم بری خونه پدر مادرت الانم تا 25روز نمیگذارد برم چطور میتونم با این رفتارش مقابله کنم لطفاً کمک کنید..درضمن خونمون فاصله ای ندارم با مامانم اینا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

به مشاور خانواده رجوع کنید
کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
همسرتان نمیتواند مانع دیدار شما با خانواده تان بشود چرا که ازدواج مانعی برای استقلال افراد نیست اما بهتر است این موضوع را بدوا با مراجعه به مشاور خانواده و نهایتا قانون حل و فصل کنید
با شماره 148٠ تماس بگیرید

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

نمی‌تواند چنین کاری کند و سعی کنید از این رفتارش مستند سازی کنید ( فیلم ، پیام ...) و این نمونه عسر حرج میباشد