مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک توسط همسر

با سلام خدمت شما و تشکر از زحماتتان.
عارضم خدمت شما که قبل از جدا شدن از همسرم به خاطر اعتیاد و دزدی و کتک زدن من ایشون بدون اطلاع بنده یه برگ چک از دسته چکم برداشته بوده که امضا شده بوده و الان بعد از 6 ماه که چک برگشت خوره تازه متوجه شدم که یه برگ چکم رو برداشته بوده و الان بابت خرید چک رو خرج کرده و اینکه شکایت کردم که چک سرقت شده بوده و پرونده تشکیل دادم.
میشه دادگاه بگه چون اون موقع هنوز از شوهرم جدا نشده بودم سرقت محسوب نمیشه؟ چطور میتونم سرقت رو اثبات کنم؟ میشه راهنماییم کنید ممنون میشم؟ در ضمن شوهرم بخاطر سرقتهای متعدد قبل از جدایی و به تازگی تحت تعقیب پلیس آگاهی میباشد.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برایت است
مدعی باید ادعای خویش را اثبات نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی شخص مدعی می‌بایست ادعای خود را اثبات کند

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

سرقت ارتباطی به جدا شدن یا نشدن شما ندارد.
شخصی هم که هنوز همسر کسی است میتواند سرقت کند این دلیل قابل قبولی نیست.
با وکیل متخصص کیفری مشاوره نمایید تا مستندات شما را بررسی و راهنمایی کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به سبب خویشاوندی، جرم سرقت منتفی نخواهد شد و به همین موجب، همسر شما مرتکب جرم سرقت شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اثبات آن دشوار می‌باشد می‌توانید به سابقه ایشان و اختلاف خود در آن زمان و شهادت شهود استناد کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مراحل اثبات لا ادله اثبات دعوی کبفری مقدور است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر ارکان جرم سرقت وجود داشته باشد تفاوتی در اینکه چه زمانی به وقوع پیوسته، ندارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

باتوجه به روابط زناشویی معمولا جرم محسوب نمیگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
در خصوص امضاء چک باید دلیل قانع کننده ای ارائه دهید که به چه دلیل چک را امضاء کرده بودید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر در هرصورت اگر بدون علم و اطلاع شما بوده سرقت است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا سرقت توسط زن و شوهر در دعوی قابل پذیرش نیست مگر تحت شرایط خاصی که نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد