مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله دعوای کیفری

سلام وقت بخیر
دریافت حق الوکاله از طرف مقابل دعوای کیفری در پرونده ی جعل اسناد عادی، در صورت برنده شدن یا محکوم شدن در دادگاه براساس تعرفه میباشد ، سوالم این است که برای دریافت این مبلغ ، حق الوکاله ی قرارداد الکترونیکی ملاک است یا قرارداد درونی که به صورت برگه هست و بین وکیل و موکل مکتوب امضا شده؟ در نظر داشته باشید که دعوا کیفری است.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد الکترونیک آنچه در آن درج شده است

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

در قرارداد الکترونیک مبلغ ذکر میشود و میتواند بیشتر از تعرفه تعیین شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق تعرفه اعلام شده می‌توان حق‌الوکاله را مطالبه نمود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم مبلغ حق الوکاله طبق تعرفه در قرارداد الکترونیک خواهد آمد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حق الوکاله مندرج در قرارداد الکترونیکی و تا حداکثر تعرفه ملاک است و قابل مطالبه است

محمدفرهنگ

جناب آقای محمدفرهنگ :

باسلام ملاک قرارداد تنظیم شده بین وکیل و موکل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرارداد الکترونیک و قرارداد خصوصی که مربوط به امور مالی قرارداد است و توافق بین طرفین ملاک است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

ملاک قراردادیست که به دادگاه ارائه شده چه الکترونیکی چه عادی