مشاوره حقوقی رایگان - آیا هزینه گرفتن وکیل برای مطالبه خسارت هزینه کرد مراحل دادرسی در حل اختلاف را می توان از خوانده گرفت

با سلام و خسته نباشید با توجه اسکان بنده در استان دیگر می باشد آیا هزینه گرفتن وکیل برای مطالبه خسارت هزینه کرد مراحل دادرسی در حل اختلاف را می توان از خوانده گرفت و در آخر صدور حکم در مرحله اجرای حکم دریافت نمود. باتشکر فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سلام در هر دعوایی که به نفع شما رای صادر بشه هم هزینه دادرسی و هم حق الوکاله وکیل از محکوم علیه قابل مطالبه هست

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام مطابق تعرفه حق الوکاله قابل دریافت است .

یک وکیل

در هر دعوایی که حکم به نفع خواهان صادر شود حکم به محکومیت خوانده به پرداخت هزینه ها و خسارات دادرسی و حق الوکاله طبق تعرفه نیز صادر می گردد.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی طبق تعرفه.یاالله

یک وکیل

با سلام بله اما توجه بفرمایید فقط بر طبق تعرفه نسبت به شما ملزم به پرداخت می شود و اگر قرارداد حق الوکاله غیر از وکالت ببندید نسبت به قیمت توافقی شما در قرارداد با وکیل رای صادر نمی شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توان البته هزینه ای که به عنوان حق الوکاله به وکیل می دهند بر مبنای تعرفه است نه قرارداد خصوصی شما و وکیلتان
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

یک وکیل

سلام " بلی می شود گرفت تحت شرایطی . ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سوال شما در خصوص نحوه و چگونگی دریافت خسارات دادرسی مورد ادعا از محکوم علیه مستلزم مشاوره حضوری است .

سلمان  نصيري

سلمان نصيري :

استان :

بله در صورت صدور رای به نفع شما .هر خسارتی که از این بابت متحمل شده ایدمیتونید درخواست کنید