مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک سند در رهن بدون اطلاع

سلام خسته نباشید
زمینی خریدم که صاحب ان موقع قولنامه ادعا کرد سند ندارد بعد از معامله برای سند اقدام کردم متوجه شدم صاحب آن سند داشته و سند در گرو بانک بوده و بانک آن جا را تصرف کرد و مزایده گذاشت یک شخص دیگری برنده مزایده شد
و اداره ثبت به من میگه اولویت با سند هست که دست مالک اولیه بوده
موقع قولنامه از اداره ثبت استعلام گرفتم به من گفتن بنچاق صحیح میباشد و شما میتوانید با قولنامه ای که دارید درخواست سند بدهید
البته مالک اصلی اول قولنامه ای زمین را واگذار کرده بود به شخص دیگری و من از ایشان زمین را به صورت قولنامه ای گرفتم یعنی نفر دوم که به صورت قولنامه ای نسبت به مالک اصلی دست به دست شده بود.
سوال با توجه به اینکه مالک اصلی الان فوت کرده من چطوری میتونم از حق خودم دفاع کنم
آیا وراث آن مرحوم نسبت به واقعه باید پاسخگو باشن و ضرر و زیان من را بپردازن
یا من نسبت به همون شخص دوم که با ایشان قولنامه دارم باید ارائه طرح دعوا کنم برای الزام به سند
ایا اداره ثبت که کتبا جواب استعلام ما برای بدون مشکل بودن زمین و بلامانع بودن برای صدور سند را صادر کرد باید خسارت من را بده
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست متناسب مطرح گردد

مهدی خیری اصل

جناب آقای مهدی خیری اصل :

سلام
بستگی داره که اون حقوقی که دریافت داشتین صرفا حقوق ماهانه بوده یا عیدی و سنوات هم داخل همون لحاظ شده؟

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

سلام در صورتی که فروشنده علم داشته که ملک در تصرف بانک است وفروخته بعنوان فروش مال غیر اعلام شکایت کنید در غیر این صورت چون ملک به مالکیت بانک در آمده به طرفیت فروشنده دادخواست مطالبه ثمن معامله رابدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

ورثه خریدار شما باید پاسخ باشند.
اگر درمشهد هستید جهت مشاوره درخدمنم 09155077604

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع طرح شده می‌بایست مورد مطالعه قرار گیرند تا پاسخ صحیح حقوقی ارائه گردد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر بعید به نظر میرسد مع الوصف کارشناسی لازم دارد

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
بهترین راه برای شما شکایت فروش مال غیر و متعاقب آن دادخواست استرداد ثمن به قیمت روز به جهت مستحق للغیر درآمدن مبیع است.در این صورت به استناد رای وحدت رویه811 بهای روز زمین به شما پرداخت میشه(البته میتونین شکایت کیفری را اصلا مطرح نکنین مستقیم حقوقی پیگیری کنین)

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی خاص وراث مسئولیت حقوقی خواهند داشت
شما باید دادخواست مناسب به طرفیت
فروشنده ملک به شما اقامه نماید
‌معامله باطل و قابل ابطال است
امکان اقامه شکوائیه کیفری وجود خواهد داشت
و ..

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم خودرا به جرم فروش مال غیر یا کلاهبرداری تحت تعقیب قرار دهید، زیرا هر دو جرم متصور است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد.