مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن ملک توقیفی از بابت مهریه

باسلام بنده از بابت مهریه ام یک عدد آپارتمان از همسرم توقیف کرده ام ،قیمت این آپارتمان از میزان مهریه من کمتر است ،الان میخواهم بدون اینکه به مزایده بگذارم این ملک را از بابت مهریه ام بردارم ،ایا امکان پذیر است؟

و اینکه چنانچه به مزایده برود امکان دارد با اینکه من خواستار برداشتن این آپارتمان هستم نفر ثالثی با قیمت بالاتر از قیمت کارشناسی این آپارتمان را بردارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اجرای احکام تحت شرایطی امکان پذیر است که خود مالک شوید با شرکت در مزایده

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر مگر با همسرتان توافق کنید.
ممکن است بله

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

حتما باید به مزایده برود مگر اینکه باشوهر توافق کنید
قسمت دوم سوال بله

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، علی الاصول خیر، باید در مزایده شرکت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

یا ترضی با زوج جهت انتقال به شما یا بالاترین قیمت در مزایده را اعلام کنید و برنده شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مثل بقیه اشخاص در مزایده شرکت کنید.
اگر در مزایده خریدار وجود نداشته باشد شما خودتان می توانید بردارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توافق با همسر امکانپذیر است یا در مزایده شرکت و بالاترین قیمت دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در مزایده شرکت کنید با با همسر خود توافق کنید

مهدی خیری اصل

جناب آقای مهدی خیری اصل :

قیمت کارشناسی پایین تر از میزان طلب شماست؟
بله شما باید قیمتی برابر و یا بالاتر از خریداران دیگر پیشنهاد کنید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

سلام بلخ در مرحله مزایده امکان دارد اگر خریداری پیدا سود که از قیمت بالاتر ار نظر کارشناست بخرد به وی واگذار شود ولی در مرحله دوم در صورت نبود خریدار به شما به قیمت کارشناسی واگذار میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مزایده هر شخصی که قیمت بالاتر اعلام نماید مالک شناخته می‌شود.
تصاحب خانه، تنها با موافقت با همسرتان امکان‌پذیر است.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام در صورت توافق همسر می‌توانید در غیر اینصورت باید در مزایده به عنوان خریدار شرکت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید الزاما مزایده انجام شود و شما در ‌مزایده شرکت نمایید
و اگر مشتری وجود نداشت شما می توانید به اجرای احکام درخواست نمایید تا که ملک با مبلغ پابه کارشناسی دادگستری به شما منتقل گردد
و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر باید از طریق مزایده به طریق قانونی به شما منتقل شود

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
بدون برگزاری مزایده ممکن نخواهد بود و ج سوال دوم بله است

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

بله شما مهریه طلبکار هستید و آپارتمان مذکور در ازای مهریه شما ،یا باید به فروش رود و مبلغ آن به شما تسلیم گردد و یا اینکه با توافق همسر خود نسبت به تهاتر مهریه با آپارتمان مذکور اقدام نمایید