مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه با توقیف ملک وماشین

سلام ببخشید من مهریه ام 17ملیارد است و ملکی را که سه دانگ آن به نام شوهرم که فوت کرده است و کارهای توقیف انجام شده اما من می خواهم بدون اینکه به مزایده فروش بذارم خودم بخرم یعنی از بابت مهریه به نام خودم دربیاورم آیا در قانون همچنین راه حلی است خواهش میکنم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مثل بقیه اشخاص در مزایده شرکت کنید.
اگر کسی در مزایده شرکت نکنه شما می توانید بردارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما هم در مزایده شرکت کنید و اگر خریدار نبود خودتان آن را بردارید

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

بله میتوانید در مزایده شرکت کنید و اگر خریدار نبود بخرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر فقط از طریق مزایده و در صورتی که مشتری بالاتری برای آن نباشد شما می‌توانید آن را قانوناً بردارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مزایده باید انجام بگیرد
در مزایده خود اقدام نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این امکان فقط با حضور در مزایده وجود دارد

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام

در پاسخ به سوال شما، بله در قانون جمهوری اسلامی ایران راه حلی برای انتقال ملک به نام شما در ازای مهریه بدون نیاز به مزایده وجود دارد.

مواردی که باید به آنها توجه کنید عبارتند از:

1. مراحل قانونی:
گواهی حصر وراثت: ابتدا باید برای همسرتان گواهی حصر وراثت دریافت کنید. این گواهی نشان دهنده ی وراث قانونی همسرتان و سهم هر کدام از آنها از اموال ایشان است.در این خصوص اگر تمایل داشتید ، بنده گواهی را تنظیم مینمایم.
تقسیم ماترک
رضایت کتبی سایر وراث
توافقی بین شما و سایر وراث
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی

2. نکات مهم:
در صورتی که ملک مورد نظر دارای سند مالکیت نباشد، قبل از هر اقدامی باید برای آن سند مالکیت اخذ کنید.
قبل از انجام هر اقدامی، برای اطمینان از مراحل قانونی و حقوق خود، توصیه اکید میشود که با یک وکیل مشورت کنید تا انشالله به نتیجه برسید.
حق نگهدارتان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سهم سه دانگ مهریه شما را پوشش نمی‌دهدمی‌توانید با اجرای احکام صحبت کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، ملک را در مزایده در عوض مهریه معرفی و بردارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله در صورتی که توقیف نموده‌اید در مزایده می‌توانید شخصاً نیز بابت مطالبات مهریه این سه دانگ را بردارید