مشاوره حقوقی رایگان - دزدی‌ و افترا

سلام‌وقت‌بخیر‌من‌ مادرم‌پدرم‌ازهم‌جداشدن‌ ومن‌یک‌ساله‌ که پیش‌مادرمم‌‌‌ پدرمم‌چندین‌بارتهدیدم‌کرده‌ که‌برگردم‌پیشش‌اگه‌برنگردم‌ فلان‌میکنه‌ بهمان‌ میکنه‌‌ منم‌شکایت‌نکردم‌‌‌ الانم‌رفته‌شکایت‌کرده‌ که‌‌‌ پارسال‌من‌ از خونش‌ دزدی‌ کردم‌‌‌
من‌دخترم‌20‌سالمه‌درضمن‌پدرم‌آدمیه‌ ک‌ه مواد‌ مصرف‌میکنه‌‌‌وازاین‌چیزا‌ الان‌واقعا‌من‌نمیدونم‌ چیکار کنم‌‌‌‌؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و پدر شما باید برای اثبات ادعای خود دلیل و مدرک ارائه نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به سن شما ، شما می توانید محل زندگی خود را انتخاب نمایید
در مورد جرم سرقت ، شاکی باید ادعای خود را اثبات نماید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصل بر برائت است و پدر شما بایستی ثابت نماید که سرقت از سوی شما به وقوع پیوسته است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید ادعای خود را با دلایل قانونی اثبات کند

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بدون هيچ مدرکی نمی‌تواند علیه شما اقدامی انجام دهد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام پدرتان باید ادعای خود را ثابت نمایند

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

ببینید پدر شما در هر حال باید در خصوص شکایتی که نسبت به شما مطرح نموده ثابت کند و مدارکی دال بر سرقت به دادگاه ارائه نماید و این پدر شماست که باید ثابت کند دزدی توسط شما صورت گرفته پس برای شما نگرانی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما می توانید مستقل و یا باهرکسی که می خواهید زندگی کنید
در خصوص سرقت باید اثبات نماید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام به جرم تهدید و مصرف مواد مخدر شکایت کنید