مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام خسته نباشید ببخشید حسابی که من مالکش هستم به دلیل یک تصادف با موتور که اول من رو احضار کردن و منم ترسیدم بندازنم زندان و نرفتم دادگاه مسدود شده اول میخواستم بدونم آیا من میتونم ی حساب دیگه برای این کار باز کنم یا اونم مسدود میکنن و دوم میخواستم بدونم راه در رویی ندارم من از راه قانونی و اگه راه کاری به جز معرفی کردن خودم که منجر به پرداخت دیه سنگین میشه و منم خدا شاهده بیکارم به دلیل بیماری افسردگی حاد و اسکیزوفرنی و هزار تومنم ندارم و اگه راه دیگه ای داره ی دنیا لطف میکنید منو اگه راهنمایی کنید و تشکر

پاسخ ها :

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
نه متاسفانه راهی برای فرار از قانون نیست
شما اگر بیمه دارید از بیمه استفاده کنید
اگر بیمه ندارید با پنهان شدن نمیتوانید مسئله را حل نمایید در آینده نزدیک حکم جلب شما صادر و با حساب مسدود و صدور حکم جلب زندگی کردن مشکل می شود.
شما به شعبه مراجعه کنید شاید سازش شد یا نهایت دادخواست اعسار میزنید و با توجه به شرایط شما برای پرداخت آن مهلت میگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما محکوم شده باشید و خودتان را معرفی نکنید تمام حساب های شما مسدود و امکان مسدودی کد ملی نیز وجود دارد و از طرفی دادگاه می تواند حکم جلب شما را مسدود کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اون هم مسدود میشه
وکیل حق ندارد راه غیر قانونی به مردم ارایه دهد
برو حق مردم را پرداخت کن

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حساب مسدود خواهد ماند تا رفع دین

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید پرداخت کنید تا حسابتان از مسدودی خارج شود

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بله حسابتان و احتمالا کارت ملیتان هم مسدود شده بهتر است حاضرشوید و درنهایت تقاضای قسط بندی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است خود را به شعبه معرفی نمائید و تقاضای اعسار دهید؛ چرا که اموال و دارایی شما، تحت‌الشعاع این پرونده قرار خواهند گرفت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به شعبه مراجعه کنید نهایت دادخواست اعسار میزنید و با توجه به شرایط شما برای پرداخت آن مهلت میگیرید. اگر نروید احتمال جلب هم هست

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام میتونید باز کنید ولی در صورت شناسایی مجدد توسط محکوم له توقیف میگردد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام اگر محکوم به پرداخت شدین، اعسار بزنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حاضر شوید و اعسار دهید
همه حسابها مسدود و امکان مسدودی کد ملی نیز می باشد

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

در صورتی که حکم قطعی صادر شده میتوانید تقاضای اعسار بدهید و دیه را به اقساط پرداخت نمایید تا ازحساب هایتان رفع توقیف شود