مشاوره حقوقی رایگان - مسیر تردد نیمه طبقه تجاری

با درود و احترام
لطفا راهنمایی بفرمایید ایا نیمه طبقه تجاری مجاز می باشد دسترسی داشته باشد به راه پله های واحد مسکونی ؟ به عبارت دیگر ایا می تواند به راه پله های واحدهای مسکونی درب ورود و خروج تعبیه نماید و در نهایت مسیر رفت و آمد نیمه طبقه تجاری از کجا می باشد .
با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درجز جز مال مشاع ومشاعات تعریف شده در سند حق عبور ومرور است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در اسناد مشاعی است ایراد قانونی ندارد

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

باید صورت مجلس تفکیکی مطالعه شود.اگر در آن درب منعکس شده باشد بله میتواند و اگر منعکس نشده باشد غیر قانونی است

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

تمام واحدها به تمام مشاعات حق دسترسی دارند. درب ورود و خروج اگر مانع دسترسی سایرین به مشاعات شود مجاز نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بستگی به سند ساختمان دارد
امکان تعبیه راه جدید نیست