مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از مدرک تحصیلی

با سلام من چند سال قبل یک کپی از مدرک تحصیلی ام رو برای کار در یک درمانگاه خصوصی داده بودم،الان متوجه شدم چند سال هست مجوز دفتر کار با مدرکم بدون اطلاع من گرفتن ،از کجا باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید از مرجع صادر کننده مدرک موضوع را پیگیری و اقدام به ثبت شکایت نمایید
حتما چک کنید ببینید مالیاتی بر عهده شما قرار نگرفته باشد
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

به صرف یک کپی نبوده ببینید چه چیزهای دیگری برای اخذ مجوز لازم بوده و اینکه امضای شما جعل شده؟!

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، دفتر خدمات قضایی شکایت کنید. تخلف درمانگاه را نیز گزارش کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید یا عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دادسرا شکایت کنید در دقاتر خدماپ قضایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مرجع صدور مجوز مراجعه واعتراض خودرا اعلام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرفا با یک کپی این مجوز را نمی‌توانند اخذ کنند حتما جعل صورت گرفته این موضوع را بررسی کنید و بر اساس آن امکان شکایت هست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
شکوائیه تخصصی تنظیم گردد و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

به صرف یک کپی نبوده ببینید چه چیزهای دیگری برای اخذ مجوز لازم بوده و اینکه امضای شما جعل شده؟!

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع صادر کننده مجوز پیگیری و سپس شکایت در دادسرا

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

به صرف یکی کپی امکان گرفتن مجوز نیست
به بررسی بیشتر نیاز دارد

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

شکایت جعل و استفاده از سند مجعول کنید البته اگر در جایی امضاء نداده باشید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

میتوانید طرح شکایت سو استفاده از مدرک نمایید. قطعا جعل امضا و موارد دیگر نیز بوده است. بهتر است از وکسل کمک بگیرید تا در اثبات جرم مشکلی پیش نیاید