مشاوره حقوقی رایگان - رای باز شدن با وجود شاکی خصوصی

با سلام
بنده به جرم سرقت به یک سال حبس و 10 ضربه شلاق محکوم شده ام که شلاق رو خورده ام و حدود 6 ماه از یک سال محکومیت رو سپری کردم ولی با توجه به پرداخت نکردن رد مال شا‌کی هنوز شاکی خصوصی دارم ولی شورای طبقه بندی زندان رای باز خارج از زندان بنده موافقت کرده آیا شاکی میتواند اعتراض کند و رای بازی رو لغو کند.درخواست اعسار تقسیط هم دادم که رد شده و تجدید نظر خواهی کردم که هنوز وقت رسیدگی آن معلوم نشده.میخواستم بدونم ایا با تمامی این موارد و عدم رضایت شاکی،شاکی میتونه رای باز منو لغو کنه و به زندان برگردونه؟ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر حکم مندرج در رای قاضی عنوان ماده 56و 57 قانون مجازات اسلامی یا نیمه آزادی دارد رضایت شاکی شرط است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است که شامی اعتراض کند
شما باید رد مال را پرداخت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اعتراض از سوی شاکی وجود دارد ولیکن نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قبول رای باز ربطی به شاکی ندارد

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بعید است.در این مورد حتما با مستندات خود با وکیل متخصص کیفری مشورت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

راجع به این مطلب قاضی تصمیم میگیره و کاری به رضایت شاکی نداره