مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل برای سازنده در مشارکت در ساخت

سلام . یک قرارداد مشارکت در ساخت داشتیم که سازنده موفق به گرفتن مجوز ساختمان نشد و چند سالی است که از قرارداد گذشته است و وارد هیچ مرحله اجرایی نشده است . اظهارنامه و دادخواست فرستادیم و هنوز ابطال قرارداد صورت نگرفته است آیا می توان وکالت کاری بلاعزل داده شده به سازنده که فاقد زمان است را باطل کرد چون قرارداد زمان دارد

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

لازم است تا وکالت نامه و مشارکت نامه به رویت وکیل برسد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام باید قرارداد به دقت برسی شود
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد مشارکت می توانید طرح دعوا کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای دریافت پاسخ پرسش خود ابتدا باید مدارک و مستندات خود را به وکیل ارائه دهید تا بررسی شود و سپس اظهار نظر گردد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر مگر با حضور دوطرف این کار انجام شود

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام تا زمانی که قرارداد حیات حقوقی دارد وکالتنامه قابل ابطال نیست

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

لازم است تا وکالت نامه و مشارکت نامه به رویت وکیل برسد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
باید بر اساس متن قرارداد مشاکرت عمل شود.
اصولا وکالت بلاعزل قابل ابطال نمی باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه قرارداد مشارکت در ساخت تنظیم شده و هیچگونه مجوزی اخذ نشده در صورتی که امکان ابطال باشد باید قرارداد و وکالت تو امان باطل شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر باید راهکار مناسب بگیرید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

بله در شرایطی امکان دارد ولی مدارک باید به صورت کامل بررسی شود