مشاوره حقوقی رایگان - تهدید در ازای رابطه جنسی از طریق عکس و بی آبرویی

آیا می‌توان از شخصی که تعدادی عکس دستشان داریم و مارو تهدید میکنند که یا رابطه جنسی برقرار میکنید یا اینکه پول می‌دهید یا آبرویتان میبرم شکایت کنیم بدون اطلاع خانواده ؟ همینطور بدون درگیری؟
و اینکه آیا عکسی که ارسال کردیم چندسال پیش ما را مجرم میکند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی که بالای 18سال داشته باشید امکان طرح شکایت وجود دارد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله باید مدارکتان بررسی شود و بهتر است وکیل بگیرید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بله امکان طرح شکایت وجود دارد مشهد هستید درخدمتم جهت مشاوره 09155077604

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام تهدید به انتشار عکس خصوصی جرم انگاری شده است و میتونید طرح شکایت نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

تحت عنوان تهدید به افشای عکس ازشون شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید و اخاذی شکایت کنید و غز طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.
شما اگر به سن قانونی رسیده باشید اگر شکایت کنید خانواده شما معمولاً متوجه نمی شود و دادگاه هر ابلاغی داشته باشد غز طریق سامانه ثنا به شما ارسال می کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه، ایشان موضوع را به جدیت پیگیری و موبایل و کامپیوتر و خود ایشان را صبط و احضار می‌کنند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی شکایت کنید اما بهتره وکیل بگیرید
خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله میتوانید اقدام نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکوائیه ثبت نمایید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
قطعا میشه علیه ایشون شکایت کرد ولی باید این موضوع تهدید را با شهود یا قرائنی مثل پیامک و ... اثبات کنین...اگر عکسها حاوی رفتاری باشه که جرم انگاری شده، نسبت به اون هم قاعدتا رسیدگی میشه
ولی حتی اگر در گذشته خطایی مرتکب شدین، از ترس مجازات احتمالی اون، تن به خطای بزرگتر و غیر قابل جبران تر ندین، اگه تهدیدش جدیه حتما شکایت کنین

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت تهدید نمایید

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
عملی که اشاره شده است جرم سنگینی است لطفا از وکیل کمک بگیرید