مشاوره حقوقی رایگان - عودت خسارت ملک

با عرض سلام بنده ساختمان ی به صورت پیش فروش خرید کردم که به دلیل همکاری با فروشنده کل مبلغ ثمن‌ معامله را یکجا اول پرداخت کردم بعد 2 ماه این ملک را به صورت نقد و اقساط به کسی دیگه فروختم چون در تنظیم سند دچار تاخیر 3 ساله شده بود خریدار من از من شکایت کرد و خسارت گرفت بعد من برای فروشنده خودم شکایت کردم که دادگاه حکم داد چون ملک را فروختم نمیتونم خسارت بگیرم بعد از باب ایفای تعهد شکایت کردم که بازم همون حکم را دادن به نظرتون میتونم از خریدار خودم با توجه به حکم دادگاه بابت عودت خسارت شکایت کنم چون دادگاه اون رو خریدار و صاحب اصلی خونه دونسته یا اصلا راه گرفتن خسارتم چیه با تشکر

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام ؛ خیر شما نمیتوانید به طرفیت خریدار نسبت به استرداد خسارت پرداخت شده اقدام کنید لیکن اصل مطالبه شما از ید ماقبل شما قابل بررسی است وتابع شروط مندرج در قرارداد است وبصرف انتقال ملک ممکن است در طرح دعوی الزام به ایفای تعهدات فاقد سمت باشید اما نسبت به خسارات مقرر در قراداد ذی نفع و ذی سمت هستید لذا برای اظهارنظر دقیق تر مطالعه وبررسی پرونده وفرایند رسیدگی ضروی است .
در صورت نیاز به مشاوره دقیق تر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی دادنامه صادره و مفاد قرارداد است

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

قراردادها و آراء صادره باید مطالعه شود تا بتوان راهکار قانونی ارائه داد

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
اشکال کار اینجاست که خود متخصص پنداری دارید و اصرار دارید از وکیل کمک طلب نکنید!!

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

آرا صادره باید به نظر برسد تا اظهارنظر دقیقی تقدیم گردد
بنظر آری