مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

با سلام بنده یک چک رو به اجرا گذاشتم رای رو بردم اجرای احکام و بعد از شناسایی 3 تا پلاک به نامش بود گفتن یکی رو انتخاب کن یکی رو انتخاب کردم و گفتن برو پنج روز دیگر جواب میاد که توقیف هست یا نیست اگر نباشد باید پیداش کنی توقیف کنی اگر توقیف بود پلاک بعدی رو انتخاب میکنی میخواستم بدونم اگر همه توقیف باشه و چیزی به من نرسد آیا میتونم خود شخص رو بندازم زندان؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شمااگر مالی از وی بدست نیاوری وخود محکوم علیه درمدت اجرا اقدامی نکنه واعسار نده میتونید جلبش کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
اگر موفق به توقیف اموال نشوید امکان درخواست صدور برگ بازداشت ( جلب ) وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اری
اما با وجود مال جلب و زندان منتفی است و مال به مزایده گذاشته خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که اعسار ندهد بله همچنین در صورتی که اعسارش رد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اگر اموالی نداشته باشد می توانید درخواست جلب بدهید.
توجه داشته باشید برای جلب باید سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه گذشته باشد
بعد از سی روز امر اموالی شناسایی و توقیف نشد اگر دادخواست اعسار ثبت نکرده باشد حکم جلب صادر می‌شود.
اگر دادخواست اعسار ثبت شده باشد باید صبر کنید تا به پرونده اعسار رسیدگی بشه اگر اعسار پذیرفته و محکوم به تقسیط بشه طبق حکم اعسار باید اقساط را پرداخت کند و اگر پرداخت نکند می توانید حکم جلب بگیرید.
اگر اعسار رد بشه می توانید حکم جلب بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
اگر محکوم علیه مالی نداشته باشد شما درخواست صدور دستور جلب را نمایید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. با وجود شرایطی میتوانید جلب ایشان را بگیرید.