مشاوره حقوقی رایگان - سد معبر در کوچه بن بست

سلام،خسته نباشید.خونه ما در انتهای کوچه بن بست قرار دارد و حیاط خونه ما ماشین رو هست،همسایه دیوار به دیوار ما،ماشین خودش رو تو کوچه میگذارد،طوری که من میخوام ماشینم رو از حیاط بیارم بیرون،باید در خونشون بزنم تا بیاد ماشینش رو جا به جا کنه،تا من بتونم برم بیرون،برای ما مزاحمت ایجاد کرده و من هر روز مجبورم در بزنم تا بیاد ماشینشو جا به جا کنه،عرض کوچه کم هست و نمیشه یک ماشین طوری پارک کنه که یه ماشین از کنارش رد شه،لطفا راهنماییم کنید چه کار باید کنم؟با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا با 110 تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید
می‌توان اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید....

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ابتدا به پلیس تماس بگیرید صورتجلسه کند
اظهارنامه بزنید که رفع مزاحمت کند سپس شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همسایه حق پارک در کوچه را ندارد و ایجاد مزاحمت نموده است که در این ارتباط با مراجعه به دفتر خدمات قضایی می‌توانید اقدام به ثبت شکایت بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون همسایه نباید با پارک خودرو باعت مزاحمت همسایه گردد
امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اول به زبان خوش. نشد در شورای حل اختلاف و بعد دادسرا

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

ابتدا تامین دلیل و سپس شکایت مزاحمت و ممانعت مطرح کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود بر شما به نظر بنده هم بهتر است ضمن اینکه پلیس 110 ابتدا تخلف همسایه را صورتجلسه کند سپس از طریق تذکر و کدخدا منشانه و این موضوع را حل کنید در نهایت اگر با مدارا و مردمداری کار حل نشد یک اظهارنامه حقوقی از طریق وکیل برای ایشان ارسال شود سپس در صورت عدم توجه و تکرار مجدد صورت جلسه کنید و شکایت را مطرح کنید در نظر داشته باشید یکی
از نزدیک‌ترین اشخاصی که به شما هستند و هر روز با آن ارتباط دارید همین همسایگان هستند و توصیه به مدارا با آنها بسیار شده است که به نفع خود شماست