مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی کتک زدن توسط برادر

با سلام یک سوال دارم لطفا دقیق راهنمایی کنید بنده30سال سن دارم و یک بردار کوچکتر 3سال از خود دارم که خیلی بد اخلاق دعوا چی و با من بده و اصلن با بنده خوب نیست و همش مرا کتک میزنه اذیت میکنه فحاشی رکیک میکنه الان روی مینی بوس خریده برای ... کار میکنه و این طور که برادرم پیش گرفته هیچ کس نباید در منزل حرف بزنه ک راه بره من خیلی آرام با مادرم صحبت میکنم یا حوصلم سر میره راه میرم پیله میکنه به بنده حمله ور میشه کتک میزنه فحاشی میکنه تف میندازه توی صورت من فحاشی هرچه گویی رکیک میکنه زنگ میزنم110میان به من فحاشی میکنن تهدید میکنن و میرن که یک بار خواستن هر دوی مارا ببرن بازداشت کنن مادرم قبول نکرد نبردن و شکایت میکنم فایده نداره پیگیر نمیشن میرم دادگاه میگن تتو ابلاغ نداری نیا راه نمیدن ابلاغ هم نمیاد چند بار شکایت کردم که بیهوده بوده و ول میشه میره فقط یک بار چاقو زد به من بازداشت شد رضایت دادم همان موقع آمد یک شب بازداشت بود شکایت که میکنم محل نمیدن ول میشه میره میرم اونجا فایده نداره زنگ میزنم به اورژانس اجتماعی123 فایده نداره میگن به ما ربطی نداره دیگه زنگ نزن زنگ میزنم 1480 خط مشاوره میگن کاری ازدست ما بر نمیاد جتی زیر پوشش بهزیستی هستم مراجعه میکنم میگن برو از اینجا حتما خودت مشکل درست میکنی مقصری برو ما کاری نمیتونیم بکنیم هم خط123اورژانس اجتماعی هم1480مشاوره. و هم110و هم. شکایت قضایی هیچ فایده ای ندارد به جز فحاشی کردن همون به من و دیگه سیر شدم آیا راه حلی هست خودکشی کنم چه کنم دیگه سیرم خودکشی ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان توهین و تهدید و ضرب و شتم عمدی و تهدید شکایت کنید و بعد ارسال پیامک حضورا از طریق شعبه یا مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید در این خصوص شکایت نمایید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

کارتان را به وکیل متخصص بسپارید.این گزینه مناسب شماست.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است به وکیل مراجعه کرده و وکالت دهید تا با مدارک و اسناد کافی شکایت شما را پیگیری کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیر یا وقت مشاوره حضوری یا تلفنی بگیر

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت وجود ادله و مدارک می‌توانید شکایت توهین و تهدید نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تحت عنوان توهین اقدام به ضرب و جرح شکایت کنید