مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ملاقات فرزند

با سلام اگر در شروع پرونده طلاق باشند و زن و مرد جدا از هم زندگی کنند و پدر دختر 9 ساله را به مادر نشان ندهد و مانع دیدار و تماس تلفنی شود بعد از چند روز که پدر فرزند را به مادر نشان نداد مادر میتواند درخواست ملاقات از دادگاه را داشته باشد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادر می تواند دادخواست ملاقات فرزند بدهد.
اگر دختر خودش تمایل به ملاقات نداشته باشد کاری نمیشه کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مادر می‌تواند درخواست ملاقات را مطرح نماید و منعی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مادر باید دادخواست دستور موقت فوری مبنی بر ملاقات فرزند را مطرح نماید و وقت و ساعت ملاقات تعیین خواهد شد
و

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله قطعا واینکه قانونا دختر 9 ساله خودش درمورد اینکه با چه کسی میخواهد زندگی کند میتواند تصمیم گیری کند

بهاره نوری کلوری

سرکار خانم بهاره نوری کلوری :

سلام وقتتون بخیر بله می توانید دادخواست ملاقات فرزند رو مطرح کنید اگر مانع ملاقات شود طبق قانون مجازات، مجازات دارد

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

می توانید برای حضانت ویا ملاقات فرزند شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه فرزند دختر 9 سال تمام باشد ، او بالغ است و دادگاه در مورد فرزندان بالغ تصمیم نمیگیرد. خود فرزند باید تصمیم بگیرد که پیش چه کسی باشد.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود درخواست یا دادخواست ملاقات فرزند در هر صورتی قابل پذیرش است و بهتر است این موضوع از طرف دادگاه مشخص شود تا محل و ساعات ملاقات نیز مشخص گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مادر می‌تواند دستور موقت ملاقات فرزند را اخذ نماید و دختر هرجا باشد باید تحویل مادر گردد