مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه تعمیرات

سلام وقت بخیر
ساکن یک آپارتمان 5طبقه 9واحدی هستم
بنده ساکن طبقه ی اول هستم واحد ما حیاط خلوت دارد و یک طرف نورگیر دارد که با ایرانیت پوشیده شده طبقه ی سوم به بالا شکسته شده و نیاز به تعمیر و تعویض دارد میخوام بدونم هزینه تعمیرات چطور باید تقسیم شود
بین5واحدی که نورگیر دارن باید تقسیم شود یا 4 واحد رو به رو هم که نورگیر ندارد واحدشان باید در پرداخت هزینه شریک باشند
و اینکه من مستاجر هستم باید هزینه رو پرداخت کنم یا خیر (نورگیر قبل از نقل مکان ما به این ساختمان یعنی 4سال قبل شکسته بوده)

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام پرداخت هزینه باکلیه مالکین میباشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

هزینه ها برعهده تمام مالکین مشاعی است براساس مساحت مال و واحد

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود در صورتی که مشاعات کل ساختمان‌ها می‌باشد همه باید پرداخت کنند و اگر جزو تعمیرات اساسی محسوب می‌شود به عهده موجر یا صاحب ملک است

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

هزینه ها با مالک هست و چون اختصاصی هست با مالکین اختصاصی

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگر مشترک باشد به همه تعلق میگیره نه که شما باید پزداخت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

قسمت‌های اختصاصی در صورتی که نیاز به تعمیر داشته باشد توسط مالکین اختصاصی و قسمت‌های مشاع توسط همه

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

به عهده مالکان است اگر در قسمت مشترک خرابی به بار آمده و اگررقسمت اختصاصی بوده همان مالک

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه همانگونه که مستحضر هستید رویه قضایی در کشور ما معمولا زمان‌بر است و مسائل اینچنینی بهتر است که هر چه بهتر و بصورت مسالمت آمیز حل و فصل شودد. چرا که نه تنها مسائل آپارتمان نشینی بلکه سپردن موارد این چنینی به قانون نه اینکه کاری عبث باشد ولی پیچیدگی موضوع را دو چندان کرده و ممکن است راه برای توافق به کلی بسته شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هزینه مشاعات با کلیه مالکین می‌باشد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
هزینه تعمیر قسمت‌های مشاعی ساختمان به عهده تمام مالکین خواهد بود