مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن کالای خریداری شده

چند عدد پارچه و پتو خریدیم جمعا شد 21 میلیون الان قصد پس دادن داریم که هیچکدام استفاده نشده. چیکار کنیم؟ قیمت فوق بالا حساب کرده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند عقد بیع لازم است
البته بستگی به توافقات حاصله دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دلایل و ادعایی دارید می‌توانید مطابق آن پس بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
تعزیرات شکایت کنید .
موفق باشید .

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
بستگی به قرارداد داره
اگه خیار غبن ساقط نشده باشه،میتونین اول به فروشنده اعلام فسخ به دلیل این خیار بدین و مطالبه وجه پرداختی کنین،اگر نپذیرفت دادخواست بدین...توجه داشته باشین قیمت باید به میزان قابل توجهی گرانتر باشه مثلا اگه کالای 19یا20میلیونی را 21میلیون بفروشه قاعدتا غبن فاحش نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عقد بیع لازم است مگر اینکه با توافق یکدیگر(اقاله) از بین برده شود فلذا شما با توافق با فروشنده می‌توانید اجناس را مسترد نمائید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست مطالبه وجه علیه شخصی که به حسابش مبلغ واریز شده ثبت کنید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

از خیار غبن استفاده کنید و اگر شرایط ان را نداشتین بهترین راه شکایت در تعزیرات هست