مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام خسته نباشید
ما در منزل پدرم به مدت 8سال و بارضایت خودش زندگی کردیم.با دعواهایی که برادرم راه انداخت پدرم از بنده شکایت کرد برای من خلع ید گرفت.من خانه را خالی کردم اکنون او برای اجرت المثل شکایت کرده از من و همسرم جداگانه.آیا این 8سال تعلق می‌گیرد یا از زمانی که شکایت کرده؟آیا به همسرم نیز تعلق می‌گیرد؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود امکان مطالبه وجود دارد مگر اینکه ثابت کنید پدر شما آن را تبرعاً در اختیار شما قرار داده

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، کل مدتی بدون اجازه سکونت داشته اید تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شما می تواند مطالبه کند.
شما می توانید اعلام کنید که با رضایت خودش بوده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه شما زوج هستید یا زوجه در پاسخ موثر است لذا با توجه به صدور رای خلعیت آثار آن یعنی اجرت المثل ایام تصرف ممکن است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام اگر اثبات شود که رایگان بوده خیر
اگر مشهد هستید جهت مشاوره درخدمتم09155077604

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید اذن پدر را برای سکونت در این 8 سال ثابت نمائید تا از پرداخت اجرت‌المثل ایام تصرف معاف شوید.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام در زمان رضایت پدر در منزل وی سکونت داشتید اجرت المثل تعلق نمی‌گیرد ولی از تاريخ عدم اذن پدر و دعوی خلع ید اجرت المثل تعلق می‌گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر خیر
زیرا به شما اظهارنامه ظاهرا ارسال نکرده مبنی بر عدم مخالفت
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست با استناد به شهادت شهود و تعداد سال‌هایی که آنجا سکونت داشتید اثبات کنید که ایشان مجاناً در اختیار شما قرار داده

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

امکان مطالبه اجرت المثل وجود دارد مگر اینکه ثابت کنید پدر شما ملک را تبرعاً در اختیار شما قرار داده بوده

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در صورت اثبات تبرعی بودن خیر تعلق نمی گیرد .
موفق باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت
شما باید اعلام نمایید که با موافقت و رضایت پدرتان ، در خانه بوده اید
و برای مطالبه اجرت المثل ، مالک باید اثبات نماید که شما بدون
اجازه مالک ، خانه را غصب کرده اید
و ...
و باید لایحه تخصصی تنظیم و ارائه نمایید