مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پولی که برای رابطه جنسی داده شده

سلام چند روز گذشته به یک خانوم مبلغ 2 میلیون تومان رو پرداخت کردم برای رابطه جنسی و به خانه او رفتم اما او پس از گرفتن مبلغ به من کلک زد و من را از خانه به بیرون انداخت، حال پولم را پس نمیدهد، و میگوید اگر شکایت کنم از اسکرین شات هایش استفاده میکند و می گوید به او تجاوز کردم ، حال میتوانم پولم را پس بگیرم؟یا اینکه برای خودم هم بد میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
این شخص احتمالا با اشخاص مختلفی این کار را کرده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.
این شخص ممکن است با افراد مختلفی این کار را کرده باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تحت عنوان کلاهبرداری از طریق فضای مجازی شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم توصیه میشود صرف نظر کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بنظر میرسد ایشان جرم اخاذی مرتکب شده ولی بهتر است دعوی مطالبه وجه حقوقی مطرح نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

دادخواست مطالبه وجه بدهین با فیش واریزی علیه ایشان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
متن پیامک های ارسالی نیازمند بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه(از زمان صدور حکم لغایت اجرای حکم) به انضمام مطالبه خسارات دادرسی به طرفیت صاحب حساب بانکی کارت مقصد را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید