مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

سلام من یک پراید مدل98باکارتکس یک هفته پیش فروختم دربنگاه که قولنامه رانوشتیم به من برگه دوم را نداد فتم بعد از تکمیل پرداختی الان بعد یک هفته آمده میگه ماشینت بخار دارد توقولنامه هم نوشتیم به شرط اینکه موتور روغن سوزی ندارد الان باید شما خرجش را پرداخت کنید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل کنه و اگر شما تمایل به فسخ قرارداد نداشته باشید خریدار باید طرح دعوی کند و در دادگاه ادعای خود را ثابت کند.
اگر ماشین ایراد دارد بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که خیار عیب اسقاط نشده باشد به استناد همان خیار معامله قابل فسخ یا دریافت ارش است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در چهارچوب قرارداد می‌بایست عمل شود. گویا خیار عیب ساقط نشده است فلذا خریدار می‌تواند یا ارش دریافت نماید یا معامله را فسخ بنماید.