مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک موتور سیکلت

من یک موتور خریدم قولنامه ای نه سندش هست نه برگه سبز فقط کارت موتور هست..میخواستم بدون اگر از صاحب پلاک وکالت تعویض پلاک بگیرم میتونم پلاک رو‌به‌نام‌خودم بزنم و برگه سبز جدید صادر کنم یا خیر باید برگه سبز حتما در هنگام تعویض پلاک باشد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
کارت
برگ سبز نیاز است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تعویض پلاک نیاز به برگ سبز وسیله نقلیه می‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برگ سبز باید باشد و اگر گم شده باشد می توانید اعلام مفقودی کنید و سپس بعد از ده روز جهت تعویض پلاک اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای تعویض پلاک مدارک مالکیت لازم است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای تعویض پلاک نیاز به برگ سبز وسیله نقلیه می‌باشد.