مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و جعل قرار داد از طرف املاک سازنده محضری

عرض سلام خسته نباشید تشکر اززحماتی که میکشین .من وسه تااز همسایگان دیگر جهت ساخت خانه های کلنگی تجمیع کردیم درتاریخ 1401/6/22در املاکی حوالی میدان ....متاسفانه این اقایان با ترفند زیرکانه قراردادی که به توافق نرسیدیم را از من امضا گرفتن ماکه به توافق نرسیدم ولی اینا منظور مشاور املاکی با خود املاکی اومدن ومن را در تنهایی شب که بقیه همسایه ها رفته بودن بمن گفتند خانوم همسایت داشت زار زار از دست تو گریه میکرد و اینا با احساسات من بازی کردن وحتی خودشون گفتن بما باعث نشو پورسانت خوبی بما هم میداد بالاخره من گفتم قول شرف میدم صبح ساعت 10 میام امضا میکنم حالا که اینجوریه اومدمو امضا کردم اقا نکنه اینا بقیه ام اوردن تک تک امضا گرفتن وفردا زود بردن محضر وکالت راهم اونجا گرفتن واما مگه قرارداد به ما میدن بعد 15 روز بعد ازین قراردادو خوب جراحی کردن داور املاکی و اضافه کردن تاریخ هارا مخدوش کردن سیر نشدن آخر قرارداد هم با خودکار 3 خطی اضافه کردن خلاصه کنم الان هم سه تا همسایگان هم پول اسکان دادن هشت ماهی هست بیرون کردن وده روز مانده به همین عید بود تازه جواز شون اومد وبا ابلاغیه های پشت سرهم ورای داور الان منتظر دادگاهیم تعیین شعبه شده فقط مونده تعیین روز دادگاه بیاد لطف کنیند به من بفرمایید چیکار باید من الان بکنم وکیل منصف هم اگه کمکی بتونه بکنه من درخدمتم فقط وقت تمامه اگه میشه زود جواب بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به وکیل مراجعه نمایید
و دعوای بطلان یا فسخ قرارداد را اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما نیازمند بررسی بیشتر حهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک شما بررسی شود بسته به شرایط دعوای بطلان یا فسخ قرارداد را اقامه نمایید

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

مدارک خود را حضوری به وکیل متخصص نشان دهید تا راهکار قانونی به صلاح شما ارائه دهد