مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث از ملک فروخته شده

با سلام ما 5 خواهر و یک برادر هستیم و مادرم در قید حیات است ، روزی که پدرم فوت کرد چون به دلیل مشکوک فوت کرده بود جنازه را در پزشک قانونی نگه داشته بودند طی همین چند روز که ما درگیر بیمارستان و پزشک قانونی بودیم مادر و برادرم سند خانه را وکالتی به نام مادرم انتقال داده بودند و گفتند از قبل پدرم به نام مادرم وکالت زده ولی گفتند اگر بفروشیم حق جزئی به شما میدهیم خانه را 15 میلیارد فروختن نفری 100 میلیون به دخترا دادند ‌بقیه را با پسرش نصف کردند بعد از مدتی مادر و برادرم گفتند ما روز دوم که پدرم فوت کرده بود وهنوز شناسنامه باطل نشده بود سند را انتقال دادیم به صورت جعلی ، شرایط مالی ما خیلی خراب هست و پدرم وقتی در قید حیات بود از سه داماد پول گرفته بود برای خرید خانه برای دخترها که متاسفانه مادر و برادرم اجازه ندادند الان چطوری میشود ما شکایت کنیم به ارثمان برسیم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

لازم است تا مدارک فروش هر چه زودتر بررسی شود تا احتمال تفویت مال کاهش یابد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .