مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت مالی دانشگاه

با سلام و عرض احترام
آیا دانشگاه به عنوان یک سازمان دولتی که محکوم شده مبلغ نسق زارعانه را به ما پرداخت نماید . حدود 1.5 میلیاردتومان می تواند از فرصت 18 ماهه استفاده کرده و اجرای حکم را به تعویق بیاندازد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فرصت مذکور بنظر میرسد مشمول دانشگاه آزاد نباشد، فقط دولتی هیجدهماه و شهرداری یکسال

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دانشگاه آزاد دولتی محسوب نمیشود پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع حضوراً از طریق شعبه پیگیری به عمل آید.

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

بله متاسفانه،پرداخت طلب منوط به تمکن مالی است برای نهادهای دولتی تمکن را تصویب اعتبار مربوطه در بودجه سال بعد در نظر نی کیرین و 18ماه زمان هم به همین خاطره... البته در مورد قراردادها نظر دیگری هم هست که گویی توجه نمیشه یا کمتر توجه میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله باید در بودجه سال بعد پیش بینی شود