مشاوره حقوقی رایگان - امضا نکردن قرارداد کاری

سلام وقت بخیر
من 7 سال میشه توی رستوران کار میکنم هر سال برج 2 اردیبهشت قرارداد میبندند با کارگرا پارسال من 14 میلیون و 900 قرارداد بستم و امسال همون پیمانکار همون شرکت قراردادی تنظیم کرده که اداره کاری هست 12میلیون 500 تومن ما نمیتونیم بیشتر از این به تو بدهیم و من هم قرارداد رو امضا نکردم خواستم بدون میتونم توی اداره کار شکایت کنم یا امضا نکردنم بعد مشکل ساز نمیشود برای من

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبق قانون کار قرارداد باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً باید قرارداد داشته باشید اما همین برگه و اگر شاهدی دارید می‌تواند شما را در اداره کار راهنمایی کند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بهتر است قرارداد داشته باشید .
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بهتر است قرارداد را تنظیم و امضا نمایید و تمام شرایط را در قرارداد ذکر نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارفرما می‌تواند بیشتر از قانون کار پرداخت نماید کمتر از آن امکان‌پذیر نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه جامع اداره کار در دفاتر پیشخوان دولت به طرفیت کارفرما طرح دعوی مطالبه حقوق مطابق تعرفه اداره کار مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که قرارداد را امضاء نمائید به علاوه اینکه اگر طبق قانون کار، قرارداد تنظیم شده باشد شکایت نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت.