مشاوره حقوقی رایگان - استرداد ملک

سلام برای گرفتن وام زوجین مجبور شدیم از فروشنده بخواهیم که3 دانگ آپارتمان را در دفترخانه رسمی به نام عروسم و3دانگ را به نام پسرم بزند حالا عروس خانم باتوجه به این که حق طلاق دارد قصد جدایی کرده ومیگوید نصف آپارتمان مال من است وهیچ رقم کوتاه نمیاد چگونه میتوان نسبت به استرداد سند به نام پسرم اقدام کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بطلان معامله صوری بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اثبات نمایید که معامله سوری بوده یا مبلغ آن را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اثبات صوری بودن معامله نیاز است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه سه دانگ به نام زوجه شده است باید عنوان عقد و شرایط آن ملاحظه و در نظر گرفته شود و برای بی‌حقی ایشان نیاز به دلایل فقدان قصد یا مخدوش بودن رضا در عقد بیع لازم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بدون عوض به عروس، ملک منتقل شده است با اثبات هبه میتوان رجوع از هبه نمود.
اگر هم در قرارداد عوض ذکر شده است لیکن در حقیقت ثمن رد و بدل نشده است به استناد معامله صوری میتوان این انتقال را باطل نمود.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

جای تامل دارد برای وام این چنین اقدامی بلی محتملاست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست بطلان معامله صوری بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ثابت نمایید انتقال صوری وقصدی وجود نداشته قابل ابطال است

سهیلا عبدی

سرکار خانم سهیلا عبدی :

با سلام امکان استرداد سه دانگ وجود ندارد فقط می‌توان نسبت به پرداخت ثمن توسط زوج و گرفتن اون مبالغ به نرخ روز اقدام کرد