مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعلیت

سلام خسته نباشید
آیا مبایعه نامه ای که در دادگاه حقوقی چندین بار کارشناسی شده وتایید شده است و حکم قطعی گرفته است می توانند دوباره بر علیه مبایعه نامه شکایت حقوقی به عنوان اثبات جعلیت کنند و آن را به کارشناسی بفرستند
ممنون. باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت شرایطی امکان پذیر است
اسناد و مدارک مربوطه به خصوص دادنامه مربوطه حائز اهمیت است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما در صورتی که دعاوی قبل در خصوص همان اصحاب دعوا و همان موضوع واحد بوده باشد واجد اعتبار امر مختوم است و غیر قابل طرح در صورتی که موضوع فاقد این وصف باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است
چنین ادعایی مطرح شود ولی نتیجه ای نخواهد داشت.