مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند

سلام قبل از عید بنده رو اطلاعات به جرم تبلیغ علیه نظام خواست گذشت تا یک ماه پیش تلفنی از من خواستن به یکی از شعب دادیاری که مربوط به پلیس فتا هست برم و بعد تفهیم اتهام با فیش حقوقی اومدم بیرون اما دوباره ابلاغیه اومده و وقتی رفتم گفتن حتما باید با سند مسکونی بیام. میخواستم ببینم چرا دوباره میخوان تفهیم اتهام کنند و این بار سند مسکونی میگویند همراهت باشه؟

پاسخ ها :

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام ، احتمالا پرونده به دادگاه ارسال شده است ، اتهام شما سنگین است بهتر است از وکیل کمک بگیرید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

احتمالا اتهامات جدیدی شکل گرفته یا مقدار دلایل علیه شما قوت گرفته