مشاوره حقوقی رایگان - سرقت تعزیری

تو یه پرونده سرقت تعزیری محکوم به سه ماه و یک روز و رد مال و 10 ضربه شلاق شدم
موضوع بردن اثاث منزل توسط زن و مادرش از خونه شوهر بدون اطلاع
حدود هفت سال پیش بوده الان حکم آمده پرونده اجرا احکامه فاکتور اثاث که شوهر آورده چند قلم اثاث منزل بوده که مبلغ فاکتور 40 میلیونه ایا بعد گذشت هفت سال همون مبلغ و باید داد یا اثاث به نرخ روز محاسبه میشه با توجه به دست دوم بودن اثاث منزل ایا نیاز به کارشناسی هست و قبل از اینکه ابلاغ بشه برای پرداخت مبلغ و تایین مبلغ رد مال حساب بانکی مسدود میشه
چون با تعیین مبلغ محکوم علیح حاضره پول و پرداخت کنه و اینکه اگر رد مال پرداخت بشه اما برای تحمل حبس محکوم خودش و معرفی نکنه حساب بانکی رو اجرا احکام میتونه مسدود کنه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

رد مال در درجه اول رد عین مال است اگر عین ان اثاث موجود باشد باید همان اثاث مسترد شود امااگر از بین رفته اند باید مثل ان اثاث خریداری یاااینکه قیمت ان به نرخ روز پرداخت شود رد مال در سرقت یعنی این که اگر مالی چند سال قبل به سرقت رفته باشد و امروز پیدا شود باید از طریق کارشناسان مورد نظر نوع مال قیمت روز آن محاسبه شود و شخص متصرف باید آن میزان جریمه نقدی و یا غیر نقدی (مثل خود مال) را به شخص مال باخته برگرداند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام ارزش فعلی لوازم توسط کارشناس مشخص میشود

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

به نرخ روز و البته قیمت دسته دوم. مسدودی در زمان عدم پرداخت بدهی و عدم دسترسی به اموال و شخص شما وجاهت دارد