مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کار شیفت عصر

با سلام بنده کارمند رسمی سازمان تامین اجتماعی در کادر درمان با 23سال سابقه هستم و تاکنون در شیفت صبح انجام وظیفه نموده ام مدیر درمان استان به دلایل کاملا شخصی دستور دادند که من باید در شیفت عصر نیز اضافه کاری بدم این درحالی است که من بدلیل دیسک کمر رای کمیسیون پزشکی مبنی بر پرهیز از نشستن های طولانی را دارم خواهشمند است راهنمایی کنید آیا زمان بدو استخدام من در مرکز تک شیفت بوده و من در شیفت صبح استخدام شده ام اکنون مرکز دو شیفت شده است برای من اجبار به شیفت عصر به عنوان موظفی خواهد بود؟ با نفر دوم باید در شیفت عصر به عنوان موظفی باشد ؟یا من می‌توانم بر این اصل که من استخدام شیفت صبح بوده ام از دستور اطلاعت نکنم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اضافه کاری اجباری نیست و میتوانید مراتب را از طریق اداره متبوع پیگیری نمایید