مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از کارت بانکی دیگری برای کلاهبرداری

سلام.اخیرا در تلگرام باکانال فروش لباس لوازم خونه و ..‌ همکاری میکردم ب مدت یک هفته، ک برای ثبت فاکتور و واریز وجوه ب حساب خودم برای این یک هفته حقوقی ب مبلغ دو و نیم میلیون ب من دادند ولی الان شخصی ب من زنگ زدند ک پولی ب حساب شما واریز کردم و کالا رو نفرستادید و شکایت میکنم الان مطمئن نیستم ولی فکر میکنم ازحسابم استفاده سو کردند و حدود دویست میلیون تومن واریز ب حسابم بود ک ب حساب چندین شخص ک ادمین میگفتند واریز میکردم ، الان اگر از من شکایت بشه من متهم هستم و من باید وجوه رو بگردونم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که من غیر حق مال به حساب شما واریز شده باشد ملزم به پاسخگویی به استرداد هستید