مشاوره حقوقی رایگان - فسخ ملک مستحق للغیر

سلام
من واحد سند دارم رو با یک واحد وکالتی که بعد از نفر اول 3 دست گشته بود معاوضه کردم و 100 ملیون گرفتم.
هر دو واحد متعلق به مسکن و شهرسازی است که به مردم بصورت دولتی واگذار شده و بعد از پرداخت اقساط سند دار میشه.
واحد وکالتی رو به شرط قرمز نبودن بند جیم نفر اول معاوضه کردم و قید کردیم در صورت قرمز بودن بند جیم معامله فسخ است.
بعد از مراجعه به مسکن شهرسازی مشخص شد نفر اول یک واحد قبلا از مسکن گرفته و این واحد به شخص تعلق نمیگیره و برای این واحد سندی داده نمیشه و باید به نرخ روز خریداری شه.
در صورتی که اونی که باهاش معاوضه کردم 15 ساله ساکن همین واحد وکالتیه.
الان من باید بابت فسخ شکایت کنم یا مستحق للغیر بودن طرفم؟

پاسخ ها :

فسخ معاوضه ملک مستحق للغیر معاوضه ملک مستحق للغیر معاوضه ملک ملک مستحق للغیر مستحق للغیر معاوضه ملک