مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از بیسوادی مادر

سلام
بنده مادری دارم که 84سال سن دارد و به مدت چند سال در خانه برادرم از او نگهداری می‌شده و طی دوسال گذشته تهدیداتی از سمت برادرزاده ام و همسرش می‌شده و مورد آزار و اذیت واقع می‌شده ولی چون تهدید می‌شده به ما چیزی نمیگفته بعد ما او را به خانه خود آوردیم و بعد از مدتی متوجه شدیم که برادرم سهم مادرم را بدون این که او را به محضر ببرد خانه او را به نام خود و بعد به نام خود زده با این که مادر من به محضر نرفته.بعد درخواست تطبیق اثر انگشت دادیم ولی اثر انگشت مطابقت داشت با این که به محضر نرفته سپس قاضی حکم حجر داده ولی هنوز جوابی دریافت نکردیم و مادر من در سلامت کامل روح روان است و فقط سواد حساب و کتاب و خواندن نمی‌داند. مستنداتی که بخواهیم اثبات کنیم که او به محضر نرفته و خودش ملک را به نام نزده نداریم آیا میتوانیم ملک را پس بگیریم ؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر اثبات کنید بله.
دعوای شما اهمیت دارد بنابراین پیشنهاد میکنم حتما قبل از هر اقدامی با وکیل مشاوره نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر قاضی حکم حجر داده است بنابراین انتقال انجام شده فاقد اعتبار است.