مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل زیان آور

درود
بنده در یک شرکتی کار میکنم که اون شرکت سختی کار خورده و نمایندگان شورای کار داریم،میخواستم بدونم که:
1-ایا کارفرما میتواند با امضا و رضایت نمایندگان کارگر باعث بشن که سختی کار از شرکت برداشته بشه یا خیر و اگر این اتفاق بیفته کارگران حق شکایت از نمایندگانشون رو دارن یا خیر؟
٢-اضافه کاری برای شرکتی که جزو مشاغل سخت و زیان اور گروه الف شده مجاز است یا نه؟برای گروه ب چطور؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید