مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه در آزمون استخدامی

با سلام
من در استخدامی 1402 شرکت کردم و به اشتباه سهمیه ی پنج درصد برای من ثبت نشده و با نمره ای که دارم 190 در آزاد قبول نشدم ولی در سهمیه میتونستم قبول بشوم آیا حالا که نتایج آمده راهی داره بتونم از سهمیه استفاده کنم؟
ممنونم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید از قبل اعمال می نمودید.با این حال از مرجع مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما در سامانه اعلام کردید سهمیه دارید وسازمان سنجش ثبت نکرده قابل اعتراض است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط استخدام و ارگان مربوطه دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق سازمان سنجش اعتراض نمایید