مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام در سایت درج آگهی یک آگهی بود ساخت اسکاج در خانه و قیمتشم خوب بود
اول گفتن 118 تومن باید بدهید دادم بعد گفت 120 تومن برای بسته بندی میشود و اون هم دادم بعد گفت 500 برای یک چیز دیگه میشود و اونم پرداخت کردم بعد که گفت 2و100 بدهید که بفرستم براتون شک کردم و شناسه ملی و ثبت شرکت و تو اینترنت زدم دیدم اصلا همچین چیزی نیست الان من چطوری دو تومنم رو ازشون بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری و شکایت نمایید