مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت درج آگهی

با سلام آخر سال1399 در سایت درج آگهی میزان ده میلیون در آگهی در تهران بود به یک حساب پول واریز کردم همزمان با واریز شماره رو خاموش کردن بعد که از بانک پرسیدم و صاحب حساب در لرستان بود و گفت با شماره دیگه ای با من تماس گرفتن و من گردو فروختم بعد شکایت کلاهبرداری کردیم قاضی رد کرد چون تا حالا انجام نشده بوده گفت که توی کلاهبرداری سنتی و رایانه ای نیست رد کرد دوباره رفتیم شکایت کردیم از صاحب تلفن که آگهی کرده بود که شرکتی بود توی تهران و مدیرعامل خبر نداشت که این شماره متعلق به اوناست
حساب ها رو مسدود کردیم باز هم با همه تفاسیر و با توجه به چیزایی که گردو فروشی بوده در لرستان مدارک که آورد شکایت ما رد شد بعد قاضی گفت که باید به صورت حقوقی اقدام کنید
به صورت حقوقی اقدام کردیم چون مبلغش ده میلیون بود شورا حل اختلاف پرونده رو فرستادش به خرم آباد در اون جا نامه اومد که با توجه به که هیچ گونه ادله ای وجود ندارد و تنها فیش واریزی است دوباره رد کرد هر چی تجدید نظر گفتیم بازم رد شد
حالا سوال من از وکلای عزیز این که الان من چطوری میتونم پولم برسم الان سه ساله که با هر کسی صحبت می کنیم میگه که مشخص نیست
چون دو بار از صاحب حساب شکایت کلاهبرداری کردم و دادگاه هر دو بار با وجود پرینت حساب رد کرده است

1. ما الان باید از صاحب تلفنی که در سایت بوده شکایت کنیم چون با اون ثبت شده؟

2.کیفری یا حقوقی شکایت کنیم
به چه عنوان شکایت کنیم؟

برای این آقایی که پول به حسابش واریز شده شکایت کنیم ایشون مستند دارد که گردو داده و تا حالا دو بار کلاهبرداری شکایت کردیم رد شده
ودر اخر ممنون میشم راهنمایی کنید تا به حقوق و پولم برسم
واقعاپیگیری کردیم ولی جواب نگرفتیم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گردو فروش خرم آبادی پول شما را باید بدهد و بعد او از کسی که قرار بوده پول بهش بدهد شکایت کند اگر دادخواست مطالبه وجه به طرفیت گردو فروش دادید و رد شده دیگه بی فایده است