مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل

با سلام
سالها پیش یکی از بستگانم فروش نامه ای را تنظیم کرد و بر اساس آن یک قطعه زمین را بابت پولی که به او داده بودم به بنده فروخت فروش نامه قبلاً توسط او امضا شده بود و من در حضور او مبلغ توافق شده را نوشتم و امضا کردم اینکه بین امضا من و ایشان چقدر اختلاف زمانی وجود دارد را نمی دانم همچنین مبلغ توسط من نوشته شده است الان ایشان ادعای جعل کرده سوالم این است که اگر امضا هم زمان نباشد و یا امضا فروشنده و مبلغ هم زمان نباشد جعل است یا نه و آیا امضا فروش نامه توسط فروشنده به معنای قصد او برای فروش نیست؟ چطور می توانم حقم را اثبات کنم ضمنا قبلاً در دادگاه اقرار به فروش ملک کرده اما قاضی آن اقرار را مقرون به صحت ندانسته لطفاً کمکم کنید
با سپاس

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ممکن است امضای خودش را داده باشد شخص دیگری باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر،با فاصله زمانی بین دو امضاء جعل اثبات نمی شود.بله به معنای اراده برای فروش است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر امضاء بعداً انجام شده باشد معتبر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بعداً امضا صورت گرفته باشد معتبر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد لذا در صورتی که ادعای جعل علیه شما شده می‌توانید دفاع نمایید بهتر است وکیل همراه داشته باشد