مشاوره حقوقی رایگان - فروش شوفاژ دست دوم

باسلام
یک عدد شوفاژ دست دوم حدود 6 ماه قبل فروختم ب مشتری ، ب مشتری عنوان شده ک فاقد ضمانت می باشد ، یکبار ایراد پیدا کرد ک رایگان تعمیر کردیم ، برادر زن صاحبخانه ( ک اصلا در زمان معامله نبوده ) اصرار دارد ک باید شوفاژ را پس بگیرید و پول ما را تمام و کمال پرداخت کنید و تصمیم دارم شوفاژ نو بخرم و مدام می‌گوید اگر برد سوخت و ... من مشتری متضرر میشم ، در صورتی ک پول هم از حساب شخص دیگری واریز شده و هر چه میگوییم شما اصلا طرف معامله ما نیستید قبول نمیکند، از نظر قانونی برادر زن می‌تواند مدعی باشد ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بفرمایید شکایت کنند، ابتدا ایشان طرف معامله نیست و دعوایش رد است، دوم ایتنکه معامله تمام شده وفسخی متصور نیست مگر اثبات خیار