مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

ما ساختمان 3 طبقه دوواحدی هستیم که حیاط مشاع داریم 3 تا اون طرف میزارن 3 تااین طرف وقتی خریدیم خونه رو گفتن جای شما وسط هست وقتی ساکن شدیم مالک طبقه بالا که واحدش دست مستاجر هست میگه جای اون وسط هست شما کناردرصورتی که اون طرفی هم طبقه دوم وسط میزارن حالا برای این زورگویی بهترین راه حل چیه با صحبت متوجه نمیشن ما صاحب خونه هستیم طبقه بالا دست مستاجر

پاسخ ها :

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام اگر پارکینگ مشخص نیست و توافقی بر آن نیست موضوع را قانونا مطالبه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق سند مالکیت پارکینگ متعلق به مالک است یا در صورتی پارکینگ ها مشاع است هر کسی اجازه پارک در هر نقطه را دارد و منع متصور نیست و جهت رفع مانع میتوانید با 110تماس و صورتجلسه نمایید