مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ وکالتنامه

با سلام و خسته نباشید.
ما ماشین سنگین خریدیم وکالتنامه اش تموم شده چون داشتیم بهش میرسیدیم و قشنگش میکردیم الان مالک قبلی بهش میگیم هرچقدر هزنیه اش میشه پرداخت میکنم دوباره وکالت بدین
لج کردن و وکالت نمیدن ! الان ما باید چیکار کنیم میشه تاریخشو یه دندونه برای 2 گذاشت بشه 3 و بریم برای تعویض پلاک مشکل پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

استعلام کنند در سامانه مشخص میشه ...‌ اگر در مبایعه نامه شرط فسخ نیست الزام به تنظیم سند بخواهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

عجبا این میشود جعل و بعدش استفاده از سند محعول

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه ارسال و ملزم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
جعل محسوب می شود.
شما می توانید علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید و