مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث قبل از اقدام به انحصار وراثت ممکن است؟

سلام.پدربزرگ من وقتی پارسال فوت کرد مادربزرگم زنده بود .پدربزرگم چندساعت حق آب کشاورزی هم داشت . خانواده پدریم برای انحصار وراثت اقدام نکردن هنوز حالا مادربزرگمم فوت شد و مابقی عموهام به پدرم گفتن که مادربزرگم سهم آب کشاورزی خودش رو به دوتا عمه هام داده و بقیشونم امضا کردن میخوام بدونم قبل از تقسیم ارث و انحصار وراثت اونا چجوری تونستن سهم خودشون رو به دیگری انتقال بدن.این ادعا قانونی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر واقعاً قبل از فوت و خودش امضاء کرده باشد به نظر معتبر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث یا شرکا است
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص امکان دفاع ممکن است متصور باشد که باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک و مستندات آنان بررسی شود تا راهنمای دقیقی طی گفتگوی متقابل شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
با توجه به توضیحات شما ، منع قانونی ندارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام مال خودشان بوده و می‌توانند. انتقال دهند

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بعد از فوت هر نقل و انتقالی فقط بعد از انحصار وراثت ممکن است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی مطابق عقود ناقله و دارا بودن اهلیت مدنی انجام شده باشد مالکیت انها مخدوش نیست

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگر امضا کرده و داده باشد معتبر است