مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه ملک

با سلام و آرزوی موفقیت روز افزون برای وکلای گرانقدر ، پدرم چند سال پیش از طریق مبایعه نامه بنگاهی خونه قولنامه ای را به مادرم دادن و البته در انتهای مبایعه نامه ذکر شده که پدرم تا زمانی که در قید حیات هستند از منافع این ملک بهره مند باشند ، مادرم به خاطر این که من ازپدرو مادرم مراقبت کردم و بچه های دیگر از مراقبتشان شانی خالی کردند این ملک را به صورت صلح نامه ای که تایپ شده و مفاد آن توسط وکیل تنظیم شده و دارای تاریخ و امضای شاهدین هست به من منتقل کردن آیا این صلح نامه در دادگاه قابل قبول است؟ بچه های دیگر میتونند مدعی این ملک بشوند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید آنچه منتقل شده جزء ماترک نمی‌باشد تا قابل تقسیم باشد و کسی نمبتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

میر میلاد نقوی شعاعی

جناب آقای میر میلاد نقوی شعاعی :

با سلام ملک منتقل شده به مادر و فقط منافع تا زمان حیات پدر برای پدرتان می باشد و مادرتان حق انتقال ملک را دارد ولی حق انتفاعی که برای پدرتان هست باقی میماند و مادرتان در حین حیات حقه همه کاری با اموال خود را دارد از جمله انتقال و بقیه اعضا از جمله برادر و خواهر حقی برای مخالفت و جلوگیری از انتقال را ندارند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر توسط همکاران ما تنطیم شده است قطعا دقت کافی و دقیق به عمل آمده است