مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر کرکره برقی مغازه اجاره ای

هفت ماه هست که مغازه اجاره کردم کرکره از اول صدا میکرد که موضوع را به موجر خبر دادم و تعمیر کار آمد و گفت اشکال از قبل بوده و نصب مشکل داشته و به مرور زمان کرکره جابجا شده الان موجر میگه به من ربطی ندارد . حال این هزینه را باید کی پرداخت کند؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه‌هایی که از گذشته در عین مستأجره وجود داشته است بر عهده موجر می‌باشد‌.