مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اجباری محل خدمت پزشک

با سلام در صورتی که پزشک طرحی، با اخذ نامه‌ی اعلام نیاز یکی از بیمارستان‌های تحت نظر یک دانشگاه، مشغول خدمت در بیمارستان مزبور شود، آیا طبق قانون، دانشگاه می‌تواند "بدون رضایت پزشک" اقدام به تغییر محل کار وی به بیمارستانی در شهر دیگر، زیر نظر همان دانشگاه کند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در انتقال و جابجایی کارمندان رسمی و پیمانی، چنانچه شهرستان محل خدمت آنان تغییر یابد، موافقت مستخدم الزامی است. در صورت عدم تغییر شهرستان محل خدمت کارمند در اثر انتقال ، اخذ موافقت مستخدم لازم نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید